Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Για αγορές άνω των 95€ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ

Εξαιρούνται έπιπλα, χαλιά, τεχνητά δέντρα και ογκώδη ή βαριά εμπορεύματα.

Για δέματα έως 5 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 4,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00€. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€

Εάν το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό, η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος. Αυτό υπολογίζεται εάν πολλαπλασιαστούν οι 3 διαστάσεις του δέματος μετρημένες σε εκατοστά και τις διαιρέσουμε με το 5000. Παράδειγμα: μήκος 40εκ. x πλάτος 30εκ. x ύψος 30εκ. = 36000 / 5000 = 7.2 κιλά ογκομετρικό βάρος.

Στην σελίδα της ΕΛΤΑ courier μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκετε η αποστολή των προϊόντων που παραγγείλατε πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής που θα λάβετε από την επιχείρηση μας με e-mail. https://www.elta-courier.gr/search

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Για προϊόντα/δέματα άνω των 10 κιλών η μεγάλου όγκου σας προτείνουμε η αποστολή να γίνεται με μεταφορική εταιρία. Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες που έχουν προορισμό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το κόστος μεταφοράς σε αυτή τη περίπτωση διαμορφώνεται αναλόγως τον προορισμό.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310-840444 για να σας ενημερώσουμε.

Πως θα παραδώθει η παραγγελία μου;

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς courier

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την ELTA courier για την αποστολή των δεμάτων όπου έχουμε εξασφαλίσει μια ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των παραγγελμένων προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και 3-5 εργάσιμες ημέρες σε νησιά και δυσπρόσιτους προορισμούς (ορίζονται από την courier).

Στις περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο Elta courier η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας πατήστε στον σύνδεσμο πιο κάτω:

https://www.elta-courier.gr/network

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο δέμα σπασμένο η ταλαιπωρημένο μην το παραλάβετε. Αν παραλάβετε κάποιο δέμα όπου δεν έχει εξωτερικά φθορές αλλά τα προϊόντα είναι σπασμένα μέσα, επικοινωνήστε την ΙΔΙΑ μέρα μαζί μας και ταυτόχρονος κάντε αναφορά ζημιάς στην courier. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διευθετήσουμε το πρόβλημα.

Η επιχείρηση μας συσκευάζει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα γίνεται τα δέματα ώστε να μην προκύψει ζημιά κατά την μεταφορά τους.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων;

Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων – Δικαίωμα υπαναχώρησης βάση του άρθρου 2251/1994

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν με άλλο / να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς με το κατάστημα μας www.e-oikia.gr αναιτιολογήτως, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ήμερων από την παραλαβή των προϊόντων (καταλυτική ημερομηνία είναι η αναγραφόμενη παράδοσης στο δελτίο της courier) και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής ( ΟΧΙ της αντικαταβολής).

Συμπληρώστε την «Φόρμα υπαναχώρησης» και αποστείλετε αυτήν ηλεκτρονικά εντός της άνω προθεσμίας στο [email protected] , όπως επίσης επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310-840444 για την επιβεβαίωση της παραλαβής της φόρμας από την επιχείρηση μας.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς (τον πελάτη).

H επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν, σύμφωνα με τον τρόπο που θα μας υποδείξετε και θα συμπληρώσετε στην συνημμένη φόρμα εντός της άνω προθεσμίας, άλλως η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα να σας επιστρέψει τα χρήματά σας με τον τρόπο που αυτή θα επιλέξει.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε στο φυσικό κατάστημα μας oikia στην διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 142, 54645 Θεσσαλονίκη και να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος (καταλυτική ημερομηνία είναι η αναγραφόμενη παράδοσης στο δελτίο της courier).

Αλλαγή με άλλο προϊόν μικρότερης αξίας από το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει γίνεται δεκτή, σε αυτή τη περίπτωση όμως ΔΕΝ επιστρέφονται χρήματα αλλά σας δίνουμε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με την διαφορά που προκύπτει το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

Συνιστάται να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μας oikia στο 2310-840444 για καθοδήγηση και ομαλή διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, για να είναι εφικτή η επιστροφή, θα πρέπει:

1. Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές , η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

2. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, φορτωτική κλπ.). Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος, επιβαρύνουν την επιχείρηση μας www.e-oikia.gr

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Καλέστε  2310-840444, ή στείλτε e-mail στο [email protected] και θα σας εξυπηρετήσουμε.

Πώς θα αγοράσω;

1. Παραγγελία onlineΜπορείτε να παραγγείλετε όλο το 24ωρο εύκολα και γρήγορα, είτε έχετε κάνει εγγραφή μέλους η ως απλός επισκέπτης χωρίς εγγραφή ακλουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα μας.Πατώντας πάνω στην εικόνα ενός προϊόντος, σας ανακατευθύνει στο βασικό μενού του προϊόντος όπου υπάρχει αναλυτική περιγραφή με δυνατότητα μεγέθυνσης της φωτογραφίας του προϊόντος. Επιλέγοντας την ποσότητα και ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ προστίθεται στο καλάθι αγορών, απ’ όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να συνεχίσετε η να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Σε οποιοδήποτε στάδιο της αγοράς σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οδηγίες διευκόλυνσης.

2. Τηλεφωνικά: Μπορείτε να παραγγειλετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 2310-840444

Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο : 10:00 πμ – 4:00 μμ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10:00 πμ – 9:00 μμ

3. Από το κατάστημα  μας:

oikia

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 142, 54645 Θεσσαλονίκη

Ωράριο: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο : 10:00 πμ – 4:00 μμ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10:00 πμ  -09:00 μμ

Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικώς;

Μπορείτε να παραγγειλετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 2310-840444

Ωράριο επικοινωνίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο : 10:00 πμ – 4:00 μμ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10:00 πμ – 09:00 μμ