Στο κατάστημα

oikia

υπάρχουν τέσσερις εύκολοι και γρήγοροι τρόποι πληρωμής που σας εγγυώνται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας.

1.Με αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας γίνεται και η πληρωμή στον οδηγό της Elta courier που θα σας φέρει την παραγγελία με επιβάρυνση 2,00€ (Κόστος αντικαταβολής)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για παραγγελίες άνω των 150€ όπως και για έπιπλα, χαλιά, καθρέφτες, γλάστρες/κασπώ μεγάλα (ανεξαρτήτως ποσού) η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ με κατάθεση στην τράπεζα/web banking ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

EUROBANK: GR31 0260 3880 0002 7020 0261 784
Δικαιούχος: Σαββίδου Σοφία

Προσοχή: Στην αιτιολογία κατάθεσης είναι βασικό και απαραίτητο να αναγράφεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ που έχετε δώσει στην παραγγελία

(ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική) ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης (ηλεκτρονική παραγγελία) για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Τα έξοδα εμβάσματος που προκύψουν, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα στην οποία ΔΕΝ ανήκει ο λογαριασμός μας, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν τα χρήματα εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

  1. Μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγή σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, ανακατευθύνεστε από το site της επιχείρησης μας αυτομάτως στον secure server ( ασφαλή διακομιστή) «ePos Paycenter» Redirection της Τράπεζας Πειραιώς για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Σε αυτή τη σελίδα (ασφαλής διακομιστής) όπου θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, εξασφαλίζεται με απόλυτο τρόπο η ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας σας στο «ePos Paycenter» της Τράπεζας Πειραιώς με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης «SSL encryption 128-bit» μέγεθος κλειδιού.

Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι:

VISA και MASTERCARD πιστωτικές όλων των Τραπεζών

VISA και MASTERCARD χρεωστικές όλων των Τραπεζών

MAESTRO χρεωστικές κάρτες

VISA και MASTERCARD προπληρωμένες όλων των Τραπεζών

  1. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα

oikia

Παραγγείλετε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε την παραγγελία σας πληρώνοντας μετρητά η με κάρτα στο φυσικό κατάστημα μας:

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 142, 54645 Θεσσαλονίκη – Τηλ. 2310-840444