Επιστροφές Προϊόντων
Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων – Δικαίωμα υπαναχώρησης βάση του άρθρου 2251/1994


Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν με άλλο / να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς με το κατάστημα μας www.e-oikia.gr αναιτιολογήτως, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ήμερων από την παραλαβή των προϊόντων (καταλυτική ημερομηνία είναι η αναγραφόμενη παράδοσης στο δελτίο της courier) και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής ( ΟΧΙ της αντικαταβολής).


Συμπληρώστε την «Φόρμα υπαναχώρησης» και αποστείλετε αυτήν ηλεκτρονικά εντός της άνω προθεσμίας στο [email protected] , όπως επίσης επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310-840444 για την επιβεβαίωση της παραλαβής της φόρμας από την επιχείρηση μας.


Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς (τον πελάτη).

H επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν, σύμφωνα με τον τρόπο που θα μας υποδείξετε και θα συμπληρώσετε στην συνημμένη φόρμα εντός της άνω προθεσμίας, άλλως η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα να σας επιστρέψει τα χρήματά σας με τον τρόπο που αυτή θα επιλέξει.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε στο φυσικό κατάστημα μας oikia στην διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 142, 54645 Θεσσαλονίκη και να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος (καταλυτική ημερομηνία είναι η αναγραφόμενη παράδοσης στο δελτίο της courier).

Αλλαγή με άλλο προϊόν μικρότερης αξίας από το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει γίνεται δεκτή, σε αυτή τη περίπτωση όμως ΔΕΝ επιστρέφονται χρήματα αλλά σας δίνουμε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με την διαφορά που προκύπτει το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

Συνιστάται να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μας oikia στο 2310-840444 για καθοδήγηση και ομαλή διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, για να είναι εφικτή η επιστροφή, θα πρέπει

1. Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές , η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

2. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, φορτωτική κλπ.). Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος, επιβαρύνουν την επιχείρηση μας www.e-oikia.gr